🏭 Fabrieksinstellingen herstellen. (Eenfase en Driefase)

De fabrieksinstellingen van uw warmtepomp kunnen op twee manieren worden hersteld voor modellen met één fase, met een specifieke methode voor modellen met drie fasen.

Eenfase Model - Methode 1:

1. Druk tegelijkertijd gedurende 5 seconden op de knoppen "Aan/Uit" en de vierde knop vanaf links.
  2. Druk meerdere keren op de pijl naar beneden totdat de parameter F60 wordt bereikt.
  3. Druk op de vierde knop vanaf links om toegang te krijgen tot de parameter.
  4. Druk op de pijl naar boven om "F60 001" weer te geven.
  5. Bevestig de parameter door op de vierde knop vanaf links te drukken.
  6. Na 15 seconden geeft het display "F60 000" aan.

Het herstellen van uw warmtepomp naar de fabrieksinstellingen is nu voltooid.

Eenfase Model - Methode 2:

1. Druk tegelijkertijd gedurende 5 seconden op de knoppen "Aan/Uit" en de pijl naar boven.
  2. Druk meerdere keren op de pijl naar beneden totdat de parameter F60 wordt bereikt.
  3. Druk op de vierde knop vanaf links om toegang te krijgen tot de parameter.
  4. Druk op de pijl naar boven om "F60 001" weer te geven.
  5. Bevestig de parameter door op de vierde knop vanaf links te drukken.
  6. Na 15 seconden geeft het display "F60 000" aan.

Het herstellen van uw warmtepomp naar de fabrieksinstellingen is nu voltooid.

Driefase Model:

Houd alle knoppen, behalve de "Aan/Uit"-knop, 5 seconden lang ingedrukt.
Het herstellen van uw warmtepomp met drie fasen is nu voltooid.

Laatste update : 13-11-2023 14:55:41