🔎Serienummer, hoe te vinden?

Om het serienummer van uw warmtepomp te vinden, nodigen wij u uit om onder het typeplaatje (het label dat op de warmtepomp is bevestigd) onder de streepjescode te kijken.

De referentie begint altijd met PC-.

Als dit label is uitgewist of verwijderd, vindt u een tweede op de achterkant van de behuizing van de warmtepomp.

Bij mini-warmtepompen kunt u het serienummer ook vinden door het bovenste deksel aan de achterkant van de bedieningskast te verwijderen.

Bij warmtepompen met een meertalige handleiding vindt u het serienummer op de behuizing van de handleiding.

Bij kleine warmtepompen bevindt het serienummer zich op de verpakking van de gebruikershandleiding.

Laatste update : 7-11-2023 11:39:35