Schema onmogelijk aan te passen

Standaard staat de tijdprogrammering uitgeschakeld. Het is dus nodig om deze in te schakelen om vervolgens tijdslots te creëren.

Om dit in te schakelen, volg deze stappen:

• Druk gedurende 3 seconden op de knop "Instellingen" om toegang te krijgen tot de instellingen die moeten worden gewijzigd.

• Gebruik de knoppen "Omhoog" en "Omlaag" om de instellingen te selecteren.

• Ga naar instelling L2.

• Stel de waarde in op 1.

Eenmaal gedaan, kunt u uw programmeringen maken door op de knop "Klok" te drukken.

Laatste update : 6-11-2023 16:52:02