Stand-by: warmtepomp start niet opnieuw op

Als je dit probleem ondervindt, pas dan parameter 01 aan naar 1°C.

Volg deze stappen om deze aanpassing uit te voeren:

1. Druk 3 seconden lang op de 🔼 knop om naar de parametercontrolemodus te gaan.

2. Gebruik de knoppen 🔼 en 🔽 om de geconfigureerde statuswaarden te controleren.

3. Druk op de "M" knop om parameter 01 aan te passen. De waarde zal knipperen.

4. Gebruik de knoppen 🔼 en 🔽 om de waarde te wijzigen en stel deze in op 1°C.

5. Druk op "M" om de aanpassing te bevestigen.

6. Druk op de "Aan/Uit" knop om terug te keren naar het hoofdscherm.

Als er gedurende 10 seconden geen acties worden ondernomen, wordt automatisch teruggekeerd naar het hoofdscherm.

Laatste update : 7-11-2023 12:48:59