garantievoorwaarden en aanbevelingen AQUAFITNESS

Uw Waterflex-product is gegarandeerd tegen fabricagefouten gedurende een periode; 3 jaar voor de metalen structuur; 6 maanden voor slijtagedelen in de onderstaande termen. Deze garantie loopt vanaf de factuurdatum.

De garantie is ongeldig in geval van reparatie van het apparaat door een persoon die niet is geautoriseerd door de Waterflex-entiteit. Defecte onderdelen moeten tijdens de garantieperiode worden geretourneerd naar Waterflex. De garantie dekt niet de ongeoorloofde arbeids- of vervangingskosten, noch de transportkosten van de betreffende onderdelen.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten van de garantie

- Storing of schade als gevolg van het gebruik van niet-geautoriseerde accessoires.

- Schade als gevolg van installatie, reparatie niet in overeenstemming met veiligheidsinstructies.

- Storing of schade als gevolg van een chemisch medium dat niet geschikt is voor het zwembad.

- Gebreken als gevolg van ongevallen, oneigenlijk of misbruik ( schok, contact met chemicaliën, onjuiste behandeling ), wijziging en de gevolgen van normale slijtage en veroudering van het product.

Verbruikslijst / slijtagedelen NIET GENOMEN IN GARANTIE na ( 6 ) maanden: Zuignap, Wiel, Klik op de turn, Wielpedalen, Zadel, Handvat, Voetbescherming, Voerman, Flessenhouder, Vlakke Lager, Schroeven, Multitrainingstang, elastisch, klep, handvat, D-ring, dockingkit.

Laatste update : 30-10-2023 14:14:37