Nano: waterlek bij montage

Probleem:

Er lekt water uit de waterinlaat- en uitlaataansluitingen van je Nano-warmtepomp.

Bron:

Dit probleem wordt meestal veroorzaakt door de pakking in de aansluiting.

Oplossing:

Schakel eerst de warmtepomp uit.

Schroef vervolgens de waterinlaat- en uitlaatfittingen los om te controleren of er een pakking in de fitting zit.

Als de afdichtingen niet in elke fitting aanwezig zijn, bevinden ze zich mogelijk in uw originele doos.

U moet ze dan plaatsen zoals op de vorige foto.

Als de pakkingen wel aanwezig zijn, of als je de pakkingen niet in de originele doos kunt vinden, nodigen we je uit om een verzoek om assistentie in te dienen, met als bijlage je aankoopfactuur en een foto van het probleem.

Laatste update : 3-11-2023 10:31:37